Rendez-vous_2022/RV2022_Logo.jpg

CONFERENCE SCHEDULE

All hours are Mountain Daylight Time
*The conference schedule is subject to modifications*

View events location on a map -

Please pick-up your Delegate Badge at the World Stage Design Box Office
Location: RC 105 (Rozsa Centre)
Opening hours: 12:00 to 19:00

→ CLICK HERE TO SIGN UP FOR THE CONFERENCE SESSIONS & SOCIAL ACTIVITIES

Sessions marked with an * will be live streamed via Zoom
 Learn more about Virtual-Only attendance

Interested in sponsoring one of the conference sessions or social activities? Learn more here!

Download the Conference Program in PDF now!
Hard copies of the program will also be available
at the Rendez-vous 2022 Information Desk (MacEwan Hall)
starting Thursday August 11!
Rendez-vous_2022/RV2022_ProgramCover.png

Wednesday August 10, 2022

19:30
to
22:00

Rendez-vous 2022 Opening Soirée

Held at ContainR
1020 2 Ave NW, Calgary, AB T2N 1T6

(just beside C-Train Sunnyside Station)

Welcoming ceremony with Elder Eldon Weaselchild from Sisksika (Blackfoot Confederacy nation) at 19:30

Thursday August 11, 2022

All events are held at the MacEwan Conference and Event Centre (MECC)

08:00
to
09:00

Product Showcase Breakfast

Held at the Last Defence Lounge
3rd floor of the MacEwan Student Centre (MSC), above the food court

  MacEwan Hall Bianca Room Cassio AB Room
09:15
to
10:00
  Networking for Show Systems*
45 mins
Using rope access and climbing style hardware in theatrical rigging*
45 mins
10:00

Trade Show
+ School Fair

10:00 a.m.
to 5:00 p.m.

With Complimentary Coffee Station & Cash Only Bar

Trade Show
Networking Lounge is sponsored by

Christie Lites Sales

45 minute break - Trade Show Open (Coffee Station located at the Trade Show Networking Lounge)
10:45
to
12:15
The Right Sauce for the Source*
90 mins
Watchout Video*
90 mins
12:15 Lunch Break and dedicated time for Trade Show
14:00
to
15:30

Re-purpose, Up-cycle, Re-imagine. Can Costume Go Green?*
90 mins

Hands On with Propared Production and Event Management Software (Held at Craigie Hall - Room CHE 012)
90 mins

Making it Happen; Technician to Miracle Worker Roundtable*
90 mins
15:30 30 minute break - Coffee Station located at the Trade Show Networking Lounge
16:00
to
17:30
Expanding the Art of Sound in Live Theatre*
90 mins
Safety Come Back! Roundtable*
90 mins
17:30   Free Time
19:00
to
22:00

SWAG BINGO Fundraising Event

Sponsored by GerrAudio Distribution

Held at the Last Defence Lounge
3rd floor of the MacEwan Student Centre (MSC), above the food court

Friday August 12, 2022

All events are held at the MacEwan Conference and Event Centre (MECC)

  MacEwan Hall Bianca Room Cassio AB Room
09:00
to
10:30
  Reimagining the Tom Patterson Theatre*
90 mins
Mentoring: Small Steps, Big Results*
90 mins
10:30

Trade Show
+ School Fair

10:00 a.m.
to 2:00 p.m.

With Complimentary Coffee Station

Trade Show
Networking Lounge is sponsored by

Christie Lites Sales

15 minute break - Coffee Station located at the Trade Show Networking Lounge
10:45
to
12:15
Complete conversion of your incandescent stage lighting system to an LED system the easy way*
90 mins
2022 TIP Prize Winners*
90 mins
12:15
to
14:00
Lunch Break and dedicated time for Trade Show
14:00
to
15:30
    Where'd You Get That Information? A Technician Roundtable*
90 mins
15:30   15 minute break - Coffee Station located beside Cassio AB Room 2nd floor
15:45
to
16:45
  The Joy of Historical Research*
60 mins
ETCP Information Q&A Session*
60 mins
16:45   15 minute break - Coffee Station located beside Cassio AB Room 2nd floor
17:00
to
18:00
  Sailors and Stagehands - The end of the saga*
60 mins
Everything Freelance!*
60 mins 
18:00
to
19:00
 Free Time
19:00
to
22:00

WSD2022 Awards Ceremony

Held at University Theatre - CHG 100 (Craigie Hall)

Saturday August 13, 2022

All events are held at the MacEwan Conference and Event Centre (MECC)

  MacEwan Ballroom
10:30
to
12:00
Pandemic Lessons Learned: A case for safety management*
90 mins
12:00
to
14:00

CITT/ICTS 2022 AGM Luncheon

Sponsored by Actsafe Safety Association

Held at the MacEwan Ballroom

14:00 30 minute break
14:30
to
16:00 
Collaborative Strategies Panel Discussion (New Title)*
90 mins
Sponsored by National Theatre School of Canada
16:00
to
17:30
Free Time
17:30
to
18:30

Rendez-vous 2022 Closing Reception with OISTAT

Sponsored by University of Alberta

Held at Road Cases
View on a map