Rendez-vous_2022/RV2022_Logo.jpg

HORAIRE DE LA CONFÉRENCE

Toutes les heures sont dans l'Heure avancée des Rocheuses
*La programmation est sujette à modifications*

Voir les différents emplacements sur une carte -

Billeterie du World Stage Design et de Rendez-vous 2022
Emplacement: RC 105 (Rozsa Centre)
Heures d'ouverture: 12 h 00 à 19 h 00

Les activités de la conférence ainsi que l'information liée sont offertes en anglais seulement. Merci.

→ CLIQUEZ ICI POUR VOUS INSCRIRE AUX SESSIONS ET ACTIVITÉS SOCIALES

Les sessions marquées d'un * seront diffusées en direct via Zoom
 Apprenez-en plus sur la participation en Virtuel seulement


Mercredi 10 août 2022

19:30
to
22:00

Rendez-vous Opening Soirée

Held at ContainR

Jeudi 11 août 2022

All events are held at the MacEwan Conference and Event Centre (MECC)

8:00
to
9:00

Product Showcase Breakfast

Held at the Last Defence Lounge

  MacEwan Hall Bianca Room Cassio AB Room
9:15
to
10:00
  Networking for Show Systems*
45 mins
Using rope access and climbing style hardware in theatrical rigging*
45 mins
10:00

Trade Show
+ School Fair

10:00 a.m.
to 5:00 p.m.

With Coffee Station & Cash Bar

Trade Show
Networking Lounge is sponsored by

Christie Lites Sales

45 minute break - Trade Show Open
10:45
to
12:15
The Right Sauce for the Source*
90 mins
Watchout Video*
90 mins
12:15 Lunch Break and dedicated time for Trade Show
14:00
to
15:30

Re-purpose, Up-cycle, Re-imagine. Can Costume Go Green?*
90 mins

Hands On with Propared Production and Event Management Software (Held at Craigie Hall - Room CHE 012)
90 mins

Making it Happen; Technician to Miracle Worker Roundtable*
90 mins
15:30 30 minute break
16:00
to
17:30
Expanding the Art of Sound in Live Theatre*
90 mins
Safety come back! Roundtable*
90 mins
17:30    Free Time
19:00
to
22:00

SWAG BINGO Fundraising Event

Sponsored by GerrAudio Distribution

Held at the Last Defence Lounge

Vendredi 12 août 2022

All events are held at the MacEwan Conference and Event Centre (MECC)

  MacEwan Hall Bianca Room Cassio AB Room
8:00
to
9:00
  Free Time
9:00
to
10:30
  Reimagining the Tom Patterson Theatre*
90 mins
Mentoring: Small Steps, Big Results*
90 mins
10:30

Trade Show
+ School Fair

10:00 a.m.
to 2:00 p.m.

With Coffee Station

Trade Show
Networking Lounge is sponsored by

Christie Lites Sales

15 minute break
10:45
to
12:15
Complete conversion of your incandescent stage lighting system to a LED system the easy way*
90 mins
2022 TIP Prize Winners*
90 mins
12:15
to
14:00
Lunch Break and dedicated time for Trade Show
14:00
to
15:30
    Where'd You Get That Information? A Technician Roundtable*
90 mins
15:30   15 minute break
15:45
to
16:45
  The Joy of Historical Research*
60 mins
ETCP Information Q&A Session*
60 mins
16:45   15 minute break  
17:00
to
18:00
  Sailors and Stagehands - The end of the saga*
60 mins
Everything Freelance!*
60 mins 
18:00
to
19:00
  Free Time
19:00
to
22:00

WSD2022 Awards Ceremony

Held at University Theatre - CHG 100 (Craigie Hall)

Samedi 13 août 2022

All events are held at the MacEwan Conference and Event Centre (MECC)

  MacEwan Ballroom
10:00
to
11:30
Pandemic Lessons learned: A case for safety management*
90 mins
11:30 30 minute break
12:00
to
14:00

CITT/ICTS 2022 AGM Luncheon

Sponsored by Actsafe Safety Association

Held at the MacEwan Ballroom

14:00 30 minute break
14:30
to
16:00 
Collaborative Strategies Panel Discussion (nouveau titre)*
90 mins
Sponsored by National Theatre School of Canada
16:00
to
17:30
Free Time
17:30
to
18:30

Rendez-vous 2022 Closing Reception with OISTAT

Sponsored by University of Alberta

Held at Road Cases