update: August 13th, 2020

HOUR Eastern Daylight Time	Monday August 17th		Tuesday August 18th		Wednesday August 19th	Thursday August 20th
12:00	Conference Welcome & New Product Showcase (90 mins) Moderator Matt Frankish		Mind the Gap: Models of Mentorship in Management Roundtable with Phil Akin, Paul Fujimoto-Pihl, Janelle Rainville, Andrea Surich Kevin Tanner (90 mins) Moderator: Autumn Coppaway		Grand Theatre Rigging Renovation with Rick Boychuk and Paul Fujimoto-Pihl (90 Mins) Moderator: Autumn Coppaway	Hiring for Diversity Panel Discussion with Cheryl Batulis, Alyson Colón, Autumn Coppaway, Rachel Forbes, Sedina Fiati (90 mins) Moderator: Angela Drainville
12:30						
13:00	sponsored by				sponsored by GC Stage Equipment	
13:30	Break		Break		Break	Break
14:00	Acoustic Design of Canadian Performing Arts Centre with John O'Keefe (60 mins) Moderator: John Raymond		Theatre Specific Features with Dan Page, DiGiCo (60 mins) Moderator: Matt Frankish		Whistling in the Theatre with Peter McKinnon (30 mins) Moderator: John Raymond	Snap, Crackle, Pop! Manage & Monitor your Onstage RF Audio with Timo Liski, Wavetool (60 mins) Moderator: John Raymond
14:30					Break	
15:00	Break		Break			Break
15:30	Better than a 20' Pole: Controlling your lights remotely with Erin Giblin, ETC (60 Mins) Moderator: Angela Drainville Immersive Tools In Theatre Sound Design with Michael Laird (60 mins) Moderator: Russell Martin		Soundscape Fundamentals and System Design with Trevor Nash, d&b (60 mins) Moderator: Al Cushing			Mic Placement Techniques for Theatre with Ben Escobedo, Shure (60 mins) Moderator: Russell Martin
16:00						
16:30	Break	Break	Break		CITT/ICTS Annual General Meeting (AGM) (90 mins)	Break
17:00	Using SketchUp to build venues for ArrayCalc with Trevor	Wireless Mic Spectrum with Colin	Augmented ARRAY and the Latest Technology on Arrays	Fire Safety and Your Drapes, Are You Prepared? with Brad	There will be an agenda item on the CITT/ICTS Strategic Plan sponsored by University of Toronto	Tom Patterson Theatre Tour with Greg Douherty, Stratford Festival (60 mins)
17:30	Nash, d&b (60 mins) Moderator: Angela Drainville	Bernard, Lectrosonics (60 mins) Moderator: Paul Del Motte	with Trevor Nash d&b (60 mins) Moderator: Russell Martin	Davies (60 mins)(Moderator: Emma Alderman	sponsored by University of Toronto and Sheridan College, Theatre and Drama Studies Program	Moderator: Emma Alderman
18:00	Break		Break		Break	Break
19:00	Women+ of the Backstage Roundtable (60 mins) Moderator: Emma Alderman		Education Roundtable (60 mins) Moderator: Scott Martin		Swag Bingo!	Technical Director Roundtable (60 mins)
19:30					sponsored by	Moderator: Matt Frankish
20:00	sponsored by Theatre Alberta		sponsored by NewRoads Performing Arts Centre & the Town of Newmarket, Ontario			sponsored by Moose Rigging